Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekMagyarország legszebb túraútvonalai - Nélkülözhetetlen kézikönyv mindarról, amit egy kiránduláshoz tudni érdemes

-21%
Magyarország legszebb túraútvonalai - Nélkülözhetetlen kézikönyv mindarról, amit egy kiránduláshoz tudni érdemes
5 499 Ft
Akció: 4 344 Ft4344
Kezdete: 2016.10.23   A készlet erejéig!

Akár szervezett túrán veszünk részt, akár saját magunk tervezzük meg az útvonalat, számos kalandos, gyönyörű út vár ránk hazánkban. E könyv hasznos útmutatót nyújt ahhoz, hogy magunk válasszuk ki a nekünk, családunknak, barátainknak leginkább megfelelő túrát, felkészüljünk a várható eseményre, veszélyekre, és lehetőségekre.
A hazánk 17 hegyvidékét bemutató túraútvonalak összeállításával az volt a kiadó célja, hogy ezek segítésével mindenki a legátfogóbb képet kapja a bejárt vonulatról. E kézikönyv ebben segíti az otthoni felkészülést és terepen is jól használható.
A könyv minden javasolt útvonalat külön térképen is ábrázol, a változó nehézségű túrák adatait minden egyes esetben táblázat foglalja össze. S hogy hegyvidékeink bejárásához még teljesebb legyen a háttér -a gazdag képanyagon túl-, a szükséges felszerelésekről, a magyar túratörténetről és különleges, hosszú távú túraútvonalakról is szól egy-egy összegfoglaló fejezet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635903382
  Kiadó
  Totem Plusz Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  416
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  730 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  55 Ft
Webáruház készítés