Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMakara György: A kvantum nyelvtanulás felfedezése - QLL - Quantum Language Learning

-25%
Makara György: A kvantum nyelvtanulás felfedezése - QLL - Quantum Language Learning
3 490 Ft
Akció: 2 620 Ft2620
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A könyv műfaja formabontóan kettős: népszerű, tudományos összefoglalás is egy több évtizedes kutatás-fejlesztésről, egy felfedezésről, és a rájuk épülő nyelvoktatási rendszerről. Másfelől memoár a szerzőnek a nyelvoktatásban eltöltött 30 évéről, a módszer kialakulásáról, alkalmazásának számos sikeréről, néhány kudarcról.
Jó hír: Makara György módszerében nem kell se nyelvtant tanítani, tanulni, se szavakat és nyelvlecke szövegeket bebiflázni. És nem beszélni, hanem először érteni kell az idegen nyelven annak, aki még nem tud. A beszéd ráér, amikor már az elemi nyelvismeret birtokába jutott. Addig? - rengeteg, anyanyelvi kiejtésű, megértett szöveggel kell találkoznia, ezeket kimondania, rekonstruálnia, módosítania. Így tud beletanulni az idegen nyelvbe. Hasonlóan ahhoz, ahogy azt az anyanyelve megismerésekor tette. A nyelvtani rátekintés és a szókincs növelés ez utánra marad.
Meghökkentő gondolatok ezek a nyelvismeret megszerzésének új, élvezetes, eredményes lehetőségéről, melyek - ha elég nyitottak vagyunk rá - mindenestől megváltoztathatják a beszélt nyelvvel és az idegennyelv-ismeret megszerzésével kapcsolatos gondolkozásunkat, azaz a nyelvoktatásunkat.
Hogy mik a lényegi elemei a kvantum nyelvtanulásnak? Megtudja, ha elolvassa ezt a fontos művet! A nyelvtanulásban ugyanis így vagy úgy mindenki érintett, és az eredményessége nemcsak egyéni vagy közösségi, de országos, sőt globális szinten is fontos. Ideje a járhatatlan járt utakról a valóban járhatóra térni - a nyelvoktatásban feltétlenül! Magunkért, gyermekeinkért, egy élhetőbb, érthetőbb világért.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631251838
  Kiadó
  Relaxa Kft.
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  172
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  464 g/db
Webáruház készítés