Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarcel Schlewer: Így hát válaszd az életet

-25%
Marcel Schlewer: Így hát válaszd az életet
1 850 Ft
Akció: 1 390 Ft1390
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Marcel Schlewer sok csatát vívott meg életében: fiatal katonaként az emberi jogokért Algériában; a palesztinok igazságáért; azért, hogy a világiak csakugyan helyet kapjanak az egyházban... E kötet lapjai is tanúskodnak e harcokról.
Lehet, hogy először megdöbben az olvasó... Mi hozhatna nagyobb békét, mi lehetne mennyeibb, mint Szűz Mária megjelenése? És ráadásul Isten anyja éppen La Salette-ben tűnik fel, a magyar hegyek között, távol az emberi küzdelmek színterétől.
A szerző nagy lelkesedéssel mutatja be könyvében, milyen fontos Szűz Mária számára az ember élete, és hogy üzenete aktuálisabb, mint valaha.
Ha a Szűzanyát követve zarándoklatra indulunk, utunk nem valamiféle búvóhelyre vezet. Szavai nem jámbor lelki vigaszt nyújtanak. La Salette-ben, akárcsak minden más zarándoklat során, a személyes megtérés segíthet abban, hogy új szemmel nézzük életünket és a világ eseményeit. Az imádság és napjaink áttekintése isten igéjének fényében, amire Szűz Mária mindig hív, megtisztítja tekintetünket.
Marcel Schlewer több mint huszonöt éven át segítette a személyes és csoportos lelki utakat La Salette-ben, és ma is Szűz Mária üzenetéből meríti misszionáriusi lendületét.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639674745
  Kiadó
  Új Ember Kiadó
  Kiadás éve
  2001
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés