Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarcus Sakey: Briliánsok

-21%
Marcus Sakey: Briliánsok
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

AZ ÉLET NEM IGAZSÁGOS.
Adjon a gyermekének különleges induló tőkét!
Mindannyian a legjobbat akarjuk a családunknak. De a legodaadóbb, legjobb szülő is csak annyira sikeres, amennyire a genetika engedi.
Ezért a Ragyogó Fények Termékenységi Központ kizárólag olyan donorokat fogad, akik megfelelnek a következő követelményeknek:
- Minimum 120-as IQ-ra tesztelték őket.
- Nincs örökletes hajlamuk betegségekre.
Korábban a mesterséges megtermékenyítést azoknál alkalmazták, akik nem tudtak más módon teherbe esni. De ez megváltozott. És miért is ne?
Végül is, mi fontosabb - hogy a gyereke megkapja a lehető legjobb genetikai hátteret, vagy hogy rokonságban álljon önnel?
Donorjaink a legjobb emberi képességek hordozói. És míg nem tudni, mi az oka annak, hogy egyes gyerekek adottsággal születnek, a józan ész azt diktálja, hogy az esély nagyobb, ha a szülők egyike adottsággal rendelkezik.
Hiszen én termékeny vagyok. Miért gondolkodnék megtermékenyítésen?
Röviden? A gyereke miatt.

Marcus Sakey hat bestseller-regény írója, melyek közül többet is készülnek megfilmesíteni. Műveit a következő díjakra jelölték, vagy ezekkel díjazták: Anthony, Barry, Macavity, Strand Critic's Circle, Readers' Choice, Crimespree, Dilys, Crime Shot, Indie Lit, Romantic Times, ITW Thriller Award. Feleségével és lányával Chicagóban él. Látogasson el a weboldalára: MarcusSakey.com, vagy kövesse a Facebookon és a Twitteren a @MarcusSakey bejegyzéseket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630796156
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  504
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés