Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMargit Auer: Mágikus állatok iskolája 1-6.

-25%
Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 1-6.
17 940 Ft
Akció: 13 455 Ft13455

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája

 

Az iskola falai titkot rejtenek...

A szerencsések itt életre szóló barátra lelnek. Életre szóló barátra, egy mágikus állatra. Egy állatra, amelyik beszélni is tud. De szavait nem érti meg akárki.

Idának semmi kedve az új sulihoz. Az új osztálytársai nem fogadják kitörő lelkesedéssel, az osztályfőnöke, Miss Cornfield pedig elég fura.
A visszahúzódó Benni szimpatikusnak találja az új lányt, még a szülinapi bulijára is meghívja, de Ida valamiért nem megy el. Úgy tűnik, ők ketten soha nem lesznek barátok.

Aztán történik valami igazán mágikus...

 

 

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 2 - Rejtélyes gödrök

 

Az iskola falai titkokat rejtenek...

A szerencsések itt életre szóló barátra lelnek. Életreszóló barátra, egy másikus állatra. Egy állatra, amelyik beszélni is tud. De szavait nem érti meg akárki.

Idát meglátogatja barátnője, Mirjam, és ő elárulja neki a mágikus állatkereskedés titkát. Pedig tudhatná, hogy Mirjam egy kis pletykafészek. Jaj, csak Miss Cornfield meg nem tudja!
Csoki egyetlen vágya egy mágikus állat. Semmi más nem érdekli. Nem törődik az iskolai szinjátszókör előadásaival, sem azzal, ha az osztályban cikizik - és az iskola kertjében szaporodó furcsa gödrökkel sem...

 

 

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 3. - A kísértetfolyosó

 

Amikor Eddie is mágikus állat birtokába jut, őt irigyli az egész osztály. Azaz majdnem mindenki. Helént hidegen hagyják a mágikus állatok, őt csak a prímabalerina tanfolyam érdekli. És hogy mit szól ehhez Miss Cornfield? Ő leginkább az olvasás éjszakájának megszervezésével van elfoglalva. Aztán az ominózus éjszakán, a toronyszoba sötétjében minden megváltozik...

 

 

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 4 - Hű, de durva!

 

Ez tényleg durva! A következő mágikus állatot Silas kapja, pedig mennyit gúnyolódott osztálytársain hűséges társaik miatt! A gonosz tréfáiról híres fiúnak föl van adva a lecke: Ricsi, a krokodil csak akkor maradhat vele, ha megjavul. És ez nem is olyan könnyű - főleg, hogy erdei iskolába megy az osztály. Ráadásul mint minden, amit Miss Cornfield csinál, ez az erdei iskola sokkal izgalmasabb, mint a többi...

 

 

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 5. - Torta vagy bukta

 

Miss Cornfield osztálya benevezett a Torta vagy bukta! című tévés vetélkedőbe. Mindenki lázasan készül, az új mágikus állatok is: Cooper, a menő patkány, és Tingo, a pimasz csimpánz. Remek móka lesz. Vagy mégsem?

 

 

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája 6. - A nagy csobbanás

 

Nyári meleg, napsütés, strand! Az egész osztály a medencében pancsol. Hatice viszont fél a víztől, és még jobban retteg az egyre közeledő úszásvizsgától. A gazdag Henry óriási szülinapi bulit rendez. Mindenki szuperül érzi magát, és Henry is, egészen addig, amíg véletlenül meghallja, hogy szülei szörnyű dologra készülnek ellene.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  Kiadó
  Tessloff - Babilon Kiadó
  Tömeg
  1,9 kg/db
Webáruház készítés