Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Maria Sartor: Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat

-25%
Maria Sartor: Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat
2 995 Ft
Akció: 2 250 Ft2250
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A füstölésnek évezredes hagyományai vannak, és maga az eljárás az idők folyamán tulajdonképpen nem változott.
A halat, húst vagy sajtot a füstölési folyamat során meghatározott ideig hő és füst hatásának tesszük ki. Ezzel régebben elsősorban az ételek eltarthatóságát kívánták fokozni, ma elsősorban azért füstölünk, mert a füstölt árut különlegesen ízletessé és étvágygerjesztő színűvé kívánjuk tenni.
A könyv a füstölési eljárásokat mutatja be részletes leírással és receptekkel.

A kiadvány tartalmából:
- Amit a füstölésről tudni kell
- A füstölés rövid története
- Füstölési eljárások
- Forrófüstölés
- Melegfüstölés
- Hidegfüstölés
- Füstölőkészülékek
- Füstölés elektromos füstölőkészülékben
- Füstölés spirituszégős készülékben
- Füstölőhordó készítése házilag
- A füstölés módja saját készítésű füstölőhordóban
- Füstölés sütőedényben
- Füstölés wokserpenyőben
- Füstölés gömbgrillben
- Hal, szárnyas és egyéb hús előkészítése füstölésre
- A pác-só más, mint a háztartási só
- Szárazpácolás
- Nedvespácolás
- Konyhasó, tengeri só, kősó
- Halak előkészítése
- Húsok és szárnyasok előkészítése
- Halak, húsok, vadak és szárnyasok alapreceptjei
- Halak alapreceptjei
- Édesvízi halak füstölése
- Tengeri halak
- Húsok, vadak és szárnyasok alapreceptjei
- Sertéshús
- Marhahús
- Bárányhús
- Vadak
- Szárnyasok
- Füstölt nyersanyagokat tartalmazó receptek
- Halak, rákok, tenger gyümölcsei
- Húsok
- Szárnyasok
- Vadak
- Tofu, sajt, tojás és hasonlók

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789632784045
    Kiadó
    Cser Kiadó
    Kiadás éve
    2015
    Oldalszám
    108
    Kötésmód
    puha kötés
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés