Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarie Kondo: Rend a lelke mindennek - A varázslatos japán módszer, amellyel örökre száműzheted a rendetlenséget az otthonodból (P)

-25%
Marie Kondo: Rend a lelke mindennek - A varázslatos japán módszer, amellyel örökre száműzheted a rendetlenséget az otthonodból (P)
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Marie Kondo ötéves kora óta bújja a háziasszonyoknak szóló magazinokat. Már ekkor rabul ejtette a jól szervezett terekben rejlő rend és szépség, majd tizenöt évesen úgy döntött: komolyabban is tanulmányozni fogja a rendrakás művészetét. A saját hálószobájával kezdte, majd a testvérei szobájával folytatta. Ma már rendkívül sikeres üzleti vállalkozása van Tokióban, amely abban segít az ügyfeleknek, hogy zsúfolt otthonaikból szemet gyönyörködtető, harmonikus, ihletet adó lakótereket varázsoljanak.

Fogj hozzá, és kezdj új életet!

"Képzelj el egy kacatokkal telezsúfolt szobát! Nem magától lett rendetlen: te, aki benne élsz, idézted elő a rendetlenséget. Úgy tartják, hogy ha "körülötted nincs rend, akkor a fejedben sincs". Én legalábbis így gondolom. Amikor egy szoba rendetlenné válik, annak nem csak fizikai oka van. A látható rendetlenség segít elterelni a figyelmedet a zűrzavar igazi forrásáról. A rendetlenség valójában ösztönös reflex, amelynek az a szerepe, hogy elvonja a figyelmedet a valódi kérdésekről." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786158013505
  Kiadó
  Kiskapu Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  236
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés