Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarilee Adams: Kérdezz másként, élj másként! - Fedezd fel a kérdező gondolkodás erejét! - 10 hatékony módszer az élethez és a munkához (P)

-25%
Marilee Adams: Kérdezz másként, élj másként! - Fedezd fel a kérdező gondolkodás erejét! - 10 hatékony módszer az élethez és a munkához (P)
2 700 Ft
Akció: 2 025 Ft2025
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Kérdezz másként, élj másként! Első kiadását kézről kézre adták az olvasók -igazi sikerkönyv lett belőle. Számtalan ember tapasztalta meg személyesen, menyire más lehet az élete, ha megtanul helyesen kérdezni (vagyis olyan kérdéseket feltenni, amelyek nem gátolnak, hanem előrevisznek minket). Ez a felismerés vezeti el a kötet hősét is az áttöréshez, amely nem csak a karrierjét, hanem házasságát is megmenti.
Az egy szuszra végigolvasható könyv eme jelentősen átdolgozott második kiadását a szerző még több gondolatébresztő, hasznos tanáccsal, új fejezetekkel, valamint három új, hatékonyan alkalmazható módszerrel bővítette ki. Marilee Adams szórakoztató, tanulságos, lépésről lépésre vezető útikalauza megmutatja, hogyan érhetsz el nagy horderejű változásokat mind a szakmai, mind a magánéletedben - egyszerű kérdések segítségével.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638992406
  Kiadó
  Casparus Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  234
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  230 g/db
Webáruház készítés