Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarina Fiorato: A velencei szerződés

-25%
Marina Fiorato: A velencei szerződés
Fő kategória >Regény >Történelmi
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Konstantinápoly: Feyra igazán szerencsésnek mondhatja magát: fiatal lány létére a szultána legfőbb bizalmasa, és egyben a hárem orvosa. Nur Banu szultána megdöbbentő titkokat oszt meg vele, majd utolsó kívánságával arra kéri, hogy utazzon el Velencébe. A lánynak egyébként is menekülnie kell, mivel a szultán az ágyasának szemelte ki. Titokban eljut Velencébe, ahol nem számíthat másra, csak egy négylovas gyűrűre, és az orvosi ismereteire...

Velence: Miután a legnevesebb orvosok babonákkal próbálják gyógyítani a városra lesújtó pestist, a helyiek egyedül a hit erejében bízhatnak. A dózse egy áldozati templom felépítésével bízza meg a neves építészt, Palladiót: Annibale Cason, a fiatal orvos pedig önhatalmúlag kórházszigetet létesít a betegek számára.

Mindkét férfi a muzulmán hitet és kelti orvoslást gyakorló fiatal lány, Feyra személyében kap segítséget, és mire a két kultúra megtanulja tisztelni és elfogadni egymást, a csoda is megérkezik.

A valós történelmi események alapján írt regényben a lenyűgöző 16. századi Velence és Isztambul magával ragadó világa tárul elénk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354398
  Kiadó
  I.P.C. Mirror
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  392
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  460 g/db
Webáruház készítés