Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarina Fiorato: Beatrice

-25%
Marina Fiorato: Beatrice
3 190 Ft
Akció: 2 393 Ft2393
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Érezni fogja Olaszország illatait, szenvedélyét és lendületét." (Booklist)
1588-ban a tizenkilenc Beatrice della Scalát az apja a szicíliai Messinába küldi, hogy társa és nevelője legyen a nála valamivel fiatalabb unokatestvérének, Herónak, a nyájas nagybátyja, Leonato udvarában. Azon a sorsdöntő nyáron Don Pedro spanyol herceg is a szigetre látogat, és egy hónapra megszáll Messinában a kíséretével, melynek a padovai Benedetto is a tagja.
Beatrice és Benedetto vidám szópárbajjal titkolják sokkal mélyebb érzéseiket, és hamarosan fülig szerelmesek lesznek egymásba, azonban egy szerencsétlen félreértés némi rosszindulattal fűszerezve közéjük áll.
A két szerelmest nemsokára tengerek, háborúk, rágalmak választják el egymástól.
Szicília napos déli udvaraitól a lenyűgöző északi reneszánsz városokba vezető utazása alatt Beatrice és Benedetto elmesélik történetüket.
Shakespeare legnépszerűbb vígjátéka, a Sok hűhó semmiért szövegében szerepel néhány elejtett utalás, melyek izgalmas háttértörténetet sejtetnek.
Vajon hogyan találkozott az élesnyelvű Beatrice és Benedetto, aki között romantikus kapcsolat szövődött, mely azonban először keserű véget ért. Vajon miért kellett elválniuk, mielőtt egymáséi lehettek volna?"
Azt akartam, amit az a nő kapott. A mórra vágytam, az én saját móromra, vagy bármilyen színű férfira. Valakire, aki úgy tekint rám, mintha én volnék az egyetlen nő a világon."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354800
  Kiadó
  I.P.C. Mirror
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  490 g/db
Webáruház készítés