Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarisha Pessl: Éjszakai mozi

-25%
Marisha Pessl: Éjszakai mozi
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Miután szembenézünk legelemibb félelmeinkkel, mi vár ránk a túloldalon?
A halálfélelem ugyanúgy alapvető része az életünknek, mint a szeretet. Elidegeníthetetlen a létezésünktől, és általa megmutatkozik valódi személyiségünk. Inkább teszünk egy lépést hátra, és becsukjuk a szemünket? Vagy elég erősnek érezzük magunkat ahhoz, hogy elsétáljunk a szakadék széléig, és lenézzünk?
Stanislas Cordova, 1977. december
Stanislas Cordova, a kultikus horrorfilm-rendező 1977 óta nem lépett nyilvánosság elé. Rajongói számára rejtély. Scott McGrath szemében ellenség.
Ashley számára apa volt.
Egy nyirkos októberi éjszakán Ashley Cordovát holtan találják egy elhagyatott manhattani raktárépületben. Minden jel arra utal, hogy a fiatal és gyönyörű lány öngyilkossága egy súlyosan elátkozott család legutóbbi tragédiája.
Az újságíró McGrath szerint azonban egyáltalán nem véletlen, hogy újabb haláleset köthető a legendás rendezőhöz. Bosszúvágya és kíváncsisága miatt hajszolni kezdi az igazságot, és delejező világban találja magát, ahol szinte mindenki félelemben él. Amikor McGrath legutóbb közel került Cordova leleplezéséhez, ráment a házassága és a karrierje. Ezúttal a valóság elvesztése a tét.
Marisha Pessl az észak-karolinai Asheville-ben nőtt fel, jelenleg New Yorkban él. Első regénye, a Special Topics in Calamity Physics bestseller volt, harminc országban kiadták, és a The New York Times beválogatta az év tíz legjobb könyve közé. Az Éjszakai mozi a második regénye.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636899073
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  592
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés