Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMark A. Michaels - Patricia Johnson: Nagyszerű szex

-25%
Mark A. Michaels - Patricia Johnson: Nagyszerű szex
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft2100
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A tantra a szerelem egy ösvénye - mégpedig egy radikális ösvénye. Radikális, azaz alapvető, a gyökerekig lehatoló.
A nagyszerű szex gyökerét vagy alapját nem az jelenti, hogyan nézünk ki az ágyban, vagy hány nyakatekert pozíciót ismerünk. A nagyszerű szex titka - és ez valóban radikális dolognak tekinthető korunk szexuálisan túlfűtött kultúrájában - az, hogy mennyire vagyunk képesek jelen lenni és figyelmünket összpontosítani minden egyes erotikus pillanatban.

A tantrikus tanácsok az intimitás elmélyítéséhez és az örömök fokozásához vezetnek, így gazdagabbá és izgalmasabbá válnak együttléteink. Nem csupán a test, hanem a lélek is egyesül a technikák használatával.

"Mint a nagy titkokkal kapcsolatban oly gyakran lenni szokott, valójában szó sincs nagy titokról. A tantrikus szex jobbára inkább a hozzáállásunkon, magatartásunkon múlik, mint bármi máson, ezért csupán a gondolkodásunk megváltoztatására van szükségünk. Ha képesek vagyunk feladni (vagy legalább csökkenteni) a célok elérésére való törekvésünket, és figyelmünket az éppen aktuális élményre összpontosítani, a többi már jön magától."

A könyv elolvasása után garantáltan új látásmóddal közelítünk társunk felé, felderítve az eddig ismeretlen gyönyörforrásokat. Mindenki számára érthető és a gyakorlatban is könnyen kivitelezhető segítséget nyújt, hogy felpezsdítsük szexuális életünket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911946
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  356
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés