Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Mark Lawrence: Tövisek Királya - A Széthullott birodalom trilógia 2. kötete

-21%
Mark Lawrence: Tövisek Királya - A Széthullott birodalom trilógia 2. kötete
3 995 Ft
Akció: 3 156 Ft3156
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

Az angol nyelvű fantasy blogok, honlapok 2012-es évet értékelő listáinak, illetve olvasói szavazásainak összesítése alapján ez a kötet lett 2012-ben a legjobb angol nyelvű fantasy regény. A trilógia első kötete a Tövisek Hercege itthon is nagyon szép sikert ért el, várhatóan tovább is nő még az érdeklődés a sorozat iránt.
A fiú, aki király akart lenni, megszerezte a trónt...
Csaták százai perzselik fel a földeket, amint nagyurak és kiskirályok viaskodnak a széthullott birodalom uralmáért. A galádul lemészárolt anyja és öccse megbosszulásához vezető hosszú úton Honorous Jorg Ancrath herceg kiderítette, kik állnak valójában e végtelen háború mögött. Megismerte a játszmát, és elhatározta, hogy ő fogja letarolni a táblát, bármi áron.
Húszezres hadsereg vonul Jorg vára ellen, a próféciák és a nép istenített bajnokának vezetésével. Minden becsületes ember azért fohászkodik, hogy ez a dicső lovag egyesítse a birodalmat, begyógyítva sebeit. Minden jó király tudja, hogy meg kell hajolnia a túlerő és a jövendölések előtt, ha másért nem, hogy népét és birtokát mentse. De Jorg király nem jó király.
Jorg tisztában van vele, hogy a nála sokkal erősebb ellenséget tisztességes harcban nem győzheti le. Ám a tisztességes játszma sohasem szerepelt a tervei közt.
A szépirodalom és a fantasy határait egybemosó regényt a neves műfordító, Gy. Horváth László (Gépnarancs, A hobbit, Pi élete stb.) ültette át magyar nyelvre.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155514227
  Kiadó
  Fumax
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  500
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés