Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMaros Edit: És ami mögötte van - Vörös Rózsa történetek

-50%
Maros Edit: És ami mögötte van - Vörös Rózsa történetek
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Három átlagos harmincas nő. Az egyik már régóta feleség és családanya; a másik bár egyedülálló, de odaadóan neveli a kisfiát; a harmadik gyönyörű, tehetős üzletasszony. Nem is lehetnének büszkébbek és boldogabbak. Látszólag.
Tizenöt évvel ezelőtt egyforma esélyekkel léptek ki a nagybetűsnek nevezett életbe, a sors mégis különböző utakat tartogatott számukra. Kriszta, Eszter és Viki az érettségi találkozóra készülve idézik fel múltjuk legjelentősebb fordulópontjait, azokat az eseményeket, melyekre szívesen emlékeznek vissza, és azokat is, amelyek megbéklyózzák a jelent, sőt talán a jövőt is. Mindazt, amiről a hétköznapokban nem beszélnek, ami a látszat mögött lapul.
A magyar valóságban játszódó történet főszereplői nem rendkívüli hősök, drámáik sem világméretű katasztrófák: olyasmik, amik akár az olvasó számára is ismerős események, érzések lehetnek. A könyv személyes hangvételű emlék arról, milyen volt gyermeknek lenni a nyolcvanas, kamasznak lenni a kilencvenes években, és hogyan váltak az ezredfordulót követően felnőtté a mai "harmincasok" - az a generáció, amelyben egy szabályozottabb korszak neveltetése csap össze a "modern világ" hol pozitívumot, hol negatívumot tartogató újdonságaival.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155611568
  Kiadó
  Studium Plusz Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db