Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarshall Goldsmith - Mark Reiter: Ami eddig működött, az nem visz tovább - Hogyan lehetsz még sikeresebb, ha sikeres vagy?

-25%
Marshall Goldsmith - Mark Reiter: Ami eddig működött, az nem visz tovább - Hogyan lehetsz még sikeresebb, ha sikeres vagy?
Fő kategória >Gazdaság, üzlet >Menedzsment, vállalatvezetés
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Goldsmith olyan alapvető magatartási problémákkal foglalkozik, amelyek a siker velejárói.
Megoldást nyújt arra a húsz rossz szokásra, ami a vezetők közül sokakat érint és megnehezíti, hogy karrierjük töretlenül fejlődjön.
Ezen problémák kezelésére kérték fel a TOP 100 menedzserei a szerzőt.

Foglalkozik a vezetés - ezen belül a kapcsolatteremetés tudományával -, mert az emberi kapcsolatokat tartja az üzleti sikerek egyik legfontosabb feltételének. Az általa kidolgozott módszer hatékonyságát több évtizedes tapasztalat szavatolja. Vérbeli válságkezelőként feloldja a feszültséget, jó útra tereli klienseit, és környezetükkel is elfogadtatja a változást.
Megoldásai nem csak az üzleti életben állják meg a helyüket, de segítségével a magánéleti problémák is orvosolhatók.
Közérthető tanácsok és példák segítségével tanulhatunk Bill Clinton beszélgetői stílusától, Mozart zsenialitásán keresztül egészen a Keresztapa című filmig.

Akár már a vállalati ranglétra legtetején áll, akár még néhány fok híja van, ez a kötet segítségére lesz a rossz tulajdonságok leküzdésében. Ezután a határ a csillagos ég!

Marshall Goldsmith több mint 150 nagyvállalat vezérigazgatójának volt a személyi trénere. A Forbes a világ öt legismertebb vezetői trénere közé sorolta, 197 országban vált ismertté.
Könyvei bestsellerek, munkáit 28 nyelvre fordították le és több milliós példányban keltek el.
Könyve elnyerte az Év legjobb üzleti könyvének díját.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639711990
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  234
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés