Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMartha Wells: Star Wars: Pengeélen

-22%
Martha Wells: Star Wars: Pengeélen
4 625 Ft
Akció: 3 600 Ft3600
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A lázadóknak ismét nehéz időszakot kell átvészelniük. A Birodalom támadásai és az alapanyagok hiánya miatt a Hoth jégbolygón létesített titkos bázisuk építése lassan halad. Néhány kereskedő hajlandó lenne eladni nekik a szükséges anyagokat, ezért Leia Organa hercegnő - Han Solo és egy csapat lázadó katona társaságában - útnak indul, hogy személyesen tárgyaljon velük.

Az óvatosság indokolt, mert a célállomás egy kalózoktól hemzsegő szektorban van. Miután találkoznak az első kalózhajóval Leia megrázó felfedezést tesz: a hajó legénysége alderaani túlélőkből áll, akik a bolygójuk pusztulása óta ártatlanok kifosztásából élnek és rengeteg pénzzel tartoznak egy kalózvezérnek. Leia elhatározza, hogy segít a rossz útra tért alderaaniaknak, noha közben egy mindenre elszánt birodalmi parancsnok is vadászik rá, akit egy beépített ügynök folyamatosan ellát információkkal.
A kalózok és a birodalmiak közé szorulva a hercegnőnek, Hannak, Luke­-nak és Csubakkának halálos veszélyekkel kell megküzdeniük ahhoz, hogy sikerrel hajtsák végre küldetésüket és megmentsék a lázadást...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973317
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  324
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés