Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarton Jenő - Pátzelt Hajnal - Wierdl Viktor: Frankfurt és környéke

-25%
Marton Jenő - Pátzelt Hajnal - Wierdl Viktor: Frankfurt és környéke
2 980 Ft
Akció: 2 235 Ft2235
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Frankfurt napjainkban vitathatatlanul Európa egyik pénzügyi, kereskedelmi és közlekedési központja. A kétezer éves település mára valódi multikulturális metropolisszá vált, Európa és a világ szinte minden országából érkeznek ide letelepedők. Nemzetközi jellegét erősítik a napjainkra rendkívül népszerűvé vált vásárok is, szinte nincs olyan hónap, mikor az egyébként is izgalmas nagyváros kiállítóktól és látogatóktól nyüzsgő hellyé ne változna.
A magyar utazó, legyen az turista vagy üzletember, Frankfurtba repülőn, vonaton vagy autóval juthat el. Kiadónk az útba eső, különösen érdekes és vonzó helyek rövid bemutatásával nem csak az autósoknak szeretne kedvébe járni. A világváros autósoknak szeretne kedvében járni. A világváros tágabb környéke is számos látványossággal vár mindenkit, a bájos városok mellett a Taunus-hegység és a Közép-Rajna-völgy természeti szépségei, valamint az UNESCO Világörökség helyszínei is kedvelt célpontok.
Frankfurtból indulva ezeket a látnivalókat kitűnő tömegközelkedéssel, döntően egy helyi bérlettel is könnyen elérhetjük.
Magyar készítésű útikönyv utoljára 1974-ben jelent meg a városról, e sok témában bővített kötettel szándékunk a látnivalók mellett bemutatni az elmúlt negyven év legfőbb változásait és fejlődését is." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155426209
  Kiadó
  Hibernia Nova Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  120
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés