Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMárton László: Árnyas főutca

-25%
Márton László: Árnyas főutca
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Blau Sándortól nem fognak elkobozni sem benzinkutat, sem gőzmalmot, de még termény- és gabonaáru-nagykereskedést sem, és még hosszan lehetne sorolni, hogy mi mindent nem koboznak el tőle; hanem csak a vasalóját fogják elkobozni, mivelhogy varrógépe nincs. És a hatóság, merőben tréfából, időnként megjelenik ellenőrizni vajon Blau Sándor titokban, egészen véletlenül nem tart-e mégiscsak vasalót a háznál, holott az nincs megengedve. Azonkívül érkezett egy feljelentés, hogy kitől, az mindegy, és különben is, amely szerint éjszakánként varrógépzakatolás hallatszik az udvarra nyíló ablak felől; de azért, hogy kimutassák jóindulatukat, mindjárt el is mondanak egy viccet, mégpedig olyan viccet, amelyet a kor szelleme sugallt, és amelnyek Zs-vitamin a csattanója."

A nagysikerű, immár második kiadásban megjelenő Árnyas főutca, már amennyiben hihetünk a szerzőnek, és miért ne hihetnénk, "egészében is, részleteiben is a képzelet szülötte". És valóban, a regényben elbeszélt események megtörténhettek akár így is. A magyar zsidóság ellen a harmincas-negyvenes években elkövetett szörnyűségek ismeretében azonban nem a valóság és az írói képzelet maradéktalan különválasztása a legfontosabb feladat, hanem az emlékezés - a főutcán innen és túl is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155603006
  Kiadó
  Kalligram Könyv- és Lapkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  136
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés