Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarty Gallagher: Primitív őserő

-25%
Marty Gallagher: Primitív őserő
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Marty Gallagher, a háromszoros erőemelő-világbajnok és Amerika-szerte ismert sportember hosszú éveken keresztül kutatta az erő és az egészség titkát. E több évtizedes tapasztalat és elmélyült tudás gyümölcse ez az enciklopédikus igénnyel megírt, lenyűgöző könyv, amely páratlan segítőtársa lehet mindazoknak, akik a lehető legjobbra törekszenek - a test és lélek világában egyaránt.
A kötet az edzésmódszerekkel, a táplálkozástudománnyal és a sportpszichológiával kapcsolatos hasznos információk széles tárházát kínálja mindazoknak, akik komolyan szeretnének foglalkozni az erő világával. A szerző ugyanakkor nem csupán az erősportok, de az írás művészetében is otthonosan mozog. Lebilincselő stílusban megírt munkája szórakoztató olvasmány: az erőemelés legkiválóbb bajnokairól szólva számos anekdotát felidéz, miközben részletesen bemutatja e legendás sportemberek gondolkodásmódját, alapelveit és konkrét gyakorlatait is.

A "Primitív őserő"-re épülő testedzés filozófiáját valló Gallagher hatalmas, átfogó munkája mindent egybegyűjt, amit a testedzés tudományáról és művészetéről tudni érdemes. Kitűnő érzékkel válogatja ki azokat a létfontosságú érzelmi, szellemi, fizikai, lelki és társas kapcsolati elveket, amelyek nem csak az egészséges életmódot, a testedzést és a sportolást illetően, hanem általában véve is alkalmazhatók, ha az ember tartalmas és teljes életet szeretne élni.

 

 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155235832
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  495
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  750 g/db
Webáruház készítés