Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMary Jo Putney: A kém szerelme

-20%
Mary Jo Putney: A kém szerelme
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft2390
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.
A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved - lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét?
Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék...

Mary Jo Putney (Egy igaz hölgy, Egy hamis úr, Lányrablás) újabb regénye érzékenyen járja körbe két ember kétségeit önmagáról, hivatásról és együvé tartozásról.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636437275
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés