Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMary Jo Putney: Lányrablás

-25%
Mary Jo Putney: Lányrablás
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Az apró termetű, aranyhajú Sarah Clarke-Townsend vőlegénye halála utána lassan beletörődik, hogy vénkisasszonyként végzi, és a sors unalmas életet szánt neki, amikor a hétköznapok egyhangúságát egy váratlan esemény töri meg.
Ikertestvérével, Ashton hercegnéjével épp egy elhagyatott templomot látogatnak meg, amikor emberrablók lepik meg őket, és Sarah vakmerő ötlettől vezérelve az állapotos Mariah helyébe lép, így a gazemberek őt hurcolják magukkal. Ezzel kezdetét veszi a várva várt kaland, és egy szerencsés véletlennek köszönhetően a vonzó, titokzatos Bow Street-i nyomozó, Rob Carmichael siet az ifjú hölgy megmentésére. Veszedelmes útjuk során, ahogy igyekeznek hazajutni Írországból, a férfi és a nő között heves vonzalom ébred, ám a társadalmi különbségek és a múlt sötét, fájó titkai miatt úgy tűnik, vágyaik sosem teljesedhetnek be. Anglia partjainál azonban olyan meglepetések fogadják őket, amelyek egy csapásra felforgatják mindkettejük életét…

Mary Jo Putney korábbi nagy sikerű történetei után (Elveszett szerelem, Egy igaz hölgy, Egy hamis hölgy, Egy hamis úr) újabb fordulatos, lebilincselő mesét tár olvasói elé két bátor fiatal szenvedélyes szerelméről, viszontagságos útjukról a boldog élet felé.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636435486
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  340
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés