Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Matt Haig: Vigyázz, mit kívánsz! (LI)

-21%
Matt Haig: Vigyázz, mit kívánsz! (LI)
2 490 Ft
Akció: 1 967 Ft1967
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

Tárna Barni tizenkettedik születésnapja nem kezdődik valami jól. Reggel zuhogó esőben kell megsétáltatnia a kutyát. Egy újabb rémes iskolai nap vár rá, mert a suliban gonosz osztálytársa, Gedő meg az a hátborzongató Ostoros igazgatónő folyton megkeseríti az életét. Ráadásul nyomtalanul eltűnt apukájától sem kap még egy képeslapot sem.
Nem csoda, ha Barni bánatában azt találja mondani: Bárcsak macska lennék!.
De vigyázz, mit kívánsz! Mert bizony a macskalét sem fenékig tejföl...

Ez a regény olyan izgalmas, hogy ha elkezded, a házi feladatra már biztos nem marad időd! Amennyiben ez történne, az óra előtt jelentsd az esetet tanárodnak, és add kölcsön neki a könyvet!

Matt Haig (1975) számtalan díjnyertes felnőtt- és ifjúsági regény szerzője, forgatókönyvíró, újságíró. Könyvei közel 30 nyelven olvashatók. Feleségével és két gyermekével Yorkban él, és azt állítja, a pletykákkal ellentétben soha életében nem volt macska. (Vörös kandúr meg aztán végképp nem!)

Stacey Curtis díjnyertes amerikai karikaturista, képregényrajzoló, illusztrátor. Számos sikeres gyerekkönyvhöz készített illusztrációt. Chicagoban él feleségével, lányával és a kutyájukkal. Egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy élt már macskatestben. (Szerencsére a kutyájuk nem emlékszik erre.)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155501012
  Kiadó
  Kolibri Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés