Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMatthew Norman: Házas-társas - Egy pasinak is jár az újrakezdés

-25%
Matthew Norman: Házas-társas - Egy pasinak is jár az újrakezdés
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Végre egy férfi szemszögéből is láthatjuk, milyen bonyolult (és csodálatos) párkapcsolatban élni! Norman humora Nick Hornby-éval vetekszik, elképesztően könnyed stílusban ír a harmincöt éves főhőséről, aki felett összecsapnak a hullámok: a szuper házassága meginogni látszik, de még a reklámszövegírói munkája is veszélybe kerül. Tom Violet írói álmokat kerget, de sajnos szinte mindenki az apjához, a többszörös irodalmi díjas, tehetséges íróhoz hasonlítja, akiért bomlanak a nők, és aki mindig, minden helyzetben feltalálja magát. Tomnak nemcsak magában és maga körül kell rendet raknia, de még a család kajla fülű, krónikus szorongással küzdő kutyáját is istápolnia kell...
Ez a Fejős Éva könyvtára első "pasisan csajos", imádnivalóan humoros regénye, amely egy férfi szemszögéből mutatja be a párkapcsolat nehézségeit és szépségeit.

"Minden sora lenyűgözött. Egy érzékeny szerző finom humorral megírt története, ami nemcsak a férfiakról, hanem rólunk, nőkről is szól. Egy regény a reményről, szerelemről, hűségről, családról és a boldogságról..." (Fejős Éva)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638997791
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  424
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés