Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMaurice Druon: Liliom és oroszlán - Az elátkozott királyok VI.

-25%
Maurice Druon: Liliom és oroszlán - Az elátkozott királyok VI.
Fő kategória >Regény >Történelmi
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót.

A szinte véletlenül trónra került - először régensnek kinevezett, majd Izabella mellőzésével a francia főurak által uralkodónak elismert - első Valois-király, VI. Fülöp udvarában pezseg a lovagi élet, ám a gáláns lovagok nem válogatnak az eszközökben, ha az érdekeikről, pénzről vagy hatalomról van szó. Közben Angliában Mortimer régens uralma ellen a főurak a kiskorú III. Edwarddal szövetkeznek. Mortimert meggyilkolják, a gyermeket váró Izabellát pedig száműzik. A nyughatatlan Robert d'Artois rábeszélésére III. Edward anyja, Izabella jogán, igényt támaszt a francia trónra. Ezzel kezdetét veszi a százéves háború. De mi történt a francia trón igazi örökösével, Szép Fülöp véletlenül életben maradt unokájával? A kötet Postumus János szomorú sorsának történetével zárul - az elátkozott királyok sarjain beteljesül az ősi átok.

"Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca" (George R. R. Martin, A Trónok harca szerzője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283512
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  398
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés