Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMautner Zsófi: Főzőiskola - Középfok (DVD melléklettel)

-25%
Mautner Zsófi: Főzőiskola - Középfok (DVD melléklettel)
Fő kategória >Gasztronómia >Szakácskönyvek
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Zsófi középfokú Főzőiskolája többségében nyári recepteket tartalmaz: befőtteket, lekvárokat, fagyit, házi kenyereket, és aki az alapfokot már végigfőzte, annak nem okozhat gondot egy kerti vendégség, vagy egy grill party.

"Nagy izgalommal vártam, hogyan fogadja majd a közönség a Főzőiskola - Alapfokot, mert tőlem a legtöbben a különlegesebb, egzotikusabb recepteket szokták meg leginkább az elmúlt évek során. Nagy örömömre a visszajelzések azt mutatták, hogy valóban szükség volt egy az alapműveleteket korszerűen bemutató kiadványra."

Mautner Zsófi gasztronómiai szakújságíró, a Chili&Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Ízes Élet televíziós főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent kipróbál, és szívesen megosztja tapasztalatait, olvasóival, nézőivel. Receptjeit sokezren főzik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633104002
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  116
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés