Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMaya Banks: Lángolás - Mámor-trilógia 3.

-20%
Maya Banks: Lángolás - Mámor-trilógia 3.
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft3190
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Három vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik abban hasonlóak, hogy az ellenállhatatlan vonzerő birtokában mindenben ők irányítanak, de egyikük égis kilóg a sorból. May Banks, a romantikus-erotikus irodalom népszerű szerzője az ő történetük szálait szövi rafináltan, s varrja el a trilógia záró darabjában.
A harmadik kötetnek Ash a főszereplője, Jace, Gabe és Ash nemcsak barátok és üzlettársak, de alkalmanként még a nők is közösek az életükben. Aztán Gabe megnősül, és úgy tűnik, Jace is megtalálja az igazit. Ash kissé magára marad sikereivel, birtoklási vágyával és különös kívánságaival, de mindehhez egyre kevésbé akad számára megfelelő partner. Majd találkozik Josie-val, akit nem érdekel a gazdagsága, de még a vonzereje is mintha hidegen hagyná. Mikor végre megtörik a jég, az elsöprő szenvedély mindkettejüket magával sodorja, és kapcsolatukban mindketten azt kapják egymástól, amire a legnagyobb szükségük van.
Végigkísérve három domináns férfi és a mellettük felbukkanó nők sorsának alakulását, az írónő sikeres sorozatában a műfaj kedvelői többet kapnak fantáziadús erotikával fűszerezett, romantikus történetnél.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639093935
  Kiadó
  Geopen Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  464
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés