Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Alma Katsu: Megtorlás

-21%
Alma Katsu: Megtorlás
3 480 Ft
Akció: 2 749 Ft2749
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

A nagy sikerű "Halhatatlan" után megérkezett a folytatás, Alma Katsu lebilincselő trilógiájának második része.

Lanore McIlvrae az a fajta nő, aki bármit megtesz a szerelemért. Ha kell, téglából és kőből emelt fal mögé zárja a férfit, aki szereti.
Nincs más választása, mint eltemetni Adairt, bosszúálló végzetét azért, hogy megmentse Jonathant, akivel az 1800-as évek elején nőtt fel Maine állam egyik aprócska városában. Azt hitte, Adair örök társa lesz majd, de a férfinak más terve volt Lanore-ral. Titokzatos, túlvilági hatalmát felhasználva örök életet adott neki, a nő viszont túl későn tudta meg, hogy milyen árat kell fizetnie az ajándékért.
Kétszáz évvel azután, hogy Adairt bebörtönzik, Lanore vezekelni próbál a bűneiért. Megválik hosszú évek során összegyűjtött kincseitől, hogy megtisztítsa múltját, és boldog életet élhessen új kedvesével, Luke Findley-vel. Ám ahogy a londoni Viktória és Albert Múzeumban kiállított tárgyait szemléli, hirtelen rá kell eszmélnie, hogy bekövetkezett, amitől kétszáz évig rettegett: Adair megszökött a börtönéből. A férfi újra szabad, és el fog jönni érte. Lanore-nak pedig fogalma sincs arról, hogyan védje meg magát ellene.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155272387
  Kiadó
  Agave Könyvek
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés