Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMérő László: A csodák logikája - A kiszámíthatatlan tudománya

-21%
Mérő László: A csodák logikája - A kiszámíthatatlan tudománya
3 570 Ft
Akció: 2 820 Ft2820

Mérő László szerint is vannak csodák: pozitívak és negatívak egyaránt. Ezek a csodák a megszokott csodákkal szemben megmagyarázhatóak, mégpedig a kiszámíthatatlan tudományával, forrásvidéküket pedig a gödeli gondolat által találhatjuk meg.
A mai matematika segítségével a szerző elmagyarázza, hogyan működnek a világi csodák, és miképpen hozzák létre a "gazdag szemétdomb" mechanizmusát, amelynek köszönhetően a pozitív csodák folyamatos fejlődést eredményeznek, és ugyanakkor újra meg újra talpra tudunk állni a negatív csodák által okozott válságok után. Így elkerülhetjük, hogy a negatív csodák végzetesen ártsanak nekünk, illetve kihasználhatjuk a pozitívakat.
Aki hallani sem akar matematikáról, de kíváncsi a világi csodák természetére, nyugodtan átugorhatja a "matekos" részeket. Így is meg lehet érteni a könyv mondanivalóját, úgy azonban mélyebben, ha látjuk a háttérben meghúzódó matematikai megfontolásokat is, amelyeket a szerző képletek nélkül, tisztán csak a gondolatokra koncentrálva mutat be.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155285363
  Kiadó
  Tericum Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés