Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMészáros T. László: Szeretettel vár Csongrád megye

-21%
Mészáros T. László: Szeretettel vár Csongrád megye
2 200 Ft
Akció: 1 738 Ft1738
Virtuális számla jóváírás: 22 Ft

"Tisztelettel ajánlom a figyelmébe a Szeretettel vár Csongrád megye című 'mini könyvet', amelyben büszkén mutatjuk be történelmi emlékeinket, páratlan építészeti és természeti értékeinket, változatos rendezvényeinket.
Nemzeti kincsünk Ópusztaszer - a honfoglalás után itt tartották az első országgyűlést Árpád és vezérei. Nehéz szavakkal kifejezni azt a békét, amit ma az emlékparkban sétálva érez az ember. Kiemelhetném azonban bármelyik múzeumot, tudományos központot, színházat, amelyek Csongrád megye szellemi életét élénkítik - hiszen mindegyik különleges valamiért.
Erdeink, pusztáink sok esetben élveznek védelmet, számos túraútvonal vár felfedezésre, de a vízparti üdülés, a horgászat, a vadászat kedvelői is megtalálják itt a számításukat. Gyógy- és termálvizeink, a marosi gyógyiszap sokak felépülését segítik évről-évre.
Ha még nem járt nálunk, remélem, e könyv forgatása közben kedvet kap hozzá, ha pedig már köszönthettük megyénkben, bízom abban, hogy ezek a gyönyörű képek szép emlékeket idéznek fel Önben és visszavágyik hozzánk!" (Magyar Anna)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; angol; német; francia; olasz; ukrán; román; horvát; lengyel; kínai
  ISBN
  9789639843134
  Kiadó
  Foto Europa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  96
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés