Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMichel Houellebecq: Behódolás

-20%
Michel Houellebecq: Behódolás
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft2790
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

2022 közel van-e hozzánk vagy távol van még tőlünk? Michel Houellebecq legújabb regénye mindenesetre közel hozza a lehetséges jövőt. A Behódolás főhőse, a 44 éves irodalmár Francios kedvtelenül tanít az egyetemen, egyre ritkábban vannak fiatal szeretői, egyre gyakrabban olvassa kedvenc régi szerzőjét, és egyre intenzívebben figyeli a belpolitikai fejleményeket.

Franciaország elnököt választ. A szélsőjobboldali Nemzeti Front vezére (Marine Le Pen) toronymagasan vezet, mögötte fej fej mellett lohol a Szocialista Párt és a Muzulmán Testvériség jelöltje. A második fordulóba csak az első kettő jut be. Milyen lesz a holnapután Franciaországa és ekképpen Európája? Mit tud kezdeni a vallási radikalizmussal, a fundamentalizmussal egy jóléti demokrácia?
A Behódolás sokrétű könyv: játék a valósággal és a fikcióval, erotikus merengés, politikai provokáció, társadalmi pamflet, fanyar utópia. De még inkább a szenvedélyes racionalizmus gondolat- és felelősségébresztő vitairata.

Michel Houellebecq francia író, költő. 1958-ban született Réunion szigetén. A világhírt az Elemi részecskék című regény hozta meg számára. A térkép és a táj című könyvével elnyerte a legrangosabb francia irodalmi elismerést, a Goncourt-díjat. A Behódolás 2015 januárjában jelent meg, a Charlie Hebdo elleni merénylet napján.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631432718
  Kiadó
  Magvető Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  312
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés