Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMichel Montaud: Dentozófia – fogak bölcsessége - Fogaink, kapu az egészséghez

-5%
Michel Montaud: Dentozófia – fogak bölcsessége - Fogaink, kapu az egészséghez
2 900 Ft
Akció: 2 755 Ft2755

A dentozófia egyfajta önterápia, melyet a fogorvos végigkísér. Nem csak valós alternatívája a fogászati gyakorlat által ajánlott foghúzásnak, a mechanikai módosításoknak és az annak következtében létrejött harmonizálatlan szájüregnek, hanem egy olyan aspektus is, melyben eddig egyetlen tudományág sem mélyült el. Általa megszabadulhatunk a rémálmoktól, a különféle krónikus gyulladásoktól, az ekcémától, az allergiáktól, az asztmától, gyógyír lehet a hátfájásra, alvászavarokra stb.
Michel Montaud sebész-fogorvos, hivatását magánorvosként gyakorolja Franciaországban, Lyonban. A dentozófiai iskola megalapítója, mely tudományos társaságnak az a célja, hogy támogassa a természetes gyógymódokat Franciaországban és a világon mindenhol.
A gyógymód bármely életkorban alkalmazható, de a legkiemelkedőbb eredményeket a gyermekeknél figyelhetjük meg. Az izgatott gyermek figyelmes hallgatóvá alakul át. Egyszercsak egyenesen és rendezetten ír, hibák nélkül. Mindez anélkül történik, hogy egyetlen fog is áldozatul esne. Anélkül, hogy a gyermeknek egész nap fém fogszabályzót kellene hordania. Visszaáll a nyelv helyes pozíciója és az orrlégzés is, mely egy egész életen át elkíséri.
Ebben a könyvben Michel Montaud klinikai bizonyítékokkal és képekkel támasztja alá, hogy ez a terápia javítja a páciensek általános egészségügyi állapotát, mind fizikai, mind lelki értelemben. Ez az ígéretes módszer a fogászat egy humánus megközelítése, amely a test öngyógyító képességét használja ki.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632264844
  Kiadó
  Medicina Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  148
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés