Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMiért éppen...Izland? (P)

-21%
Miért éppen...Izland? (P)
1 990 Ft
Akció: 1 572 Ft1572
Virtuális számla jóváírás: 20 Ft

Arra gondoltam, mesélhetnék neked arról - amikor gesztenyebarna hajam színe már megfakul -, milyen az élet Izlandon. Arról, hogy ott az élet szép, édes, mint a fahéj.

Olvastam, hogy a szavak valóságot teremtenek. Vadregényes, zabolátlan, kies. Izland épp ilyen. Már életem derekán jártam, mikor az utazás arra tanított: kevés idő is elég ahhoz, hogy megismerd a világot. Addig megszállottan kutattam érzéseket, szenvedéllyel vágytam az ízeket.

Míg a viszontlátás öröme beteljesül, mindent megmutatok Neked e köteten keresztül. Hogy mit jelent a természet harapása a tájba, s hogy miként fest a színes hegyek országa. Hogy egy csendes vizű gejzírforrásban ázva miként nyílik meg tudatod a környezet befogadására. Hogy itt a nyugovóra térő telihold utolsó, sovány fénycsóvája a lelkedben élénken pislákoló fényt gyújt.

Fogadd szeretettel e kötetet, mint képeslapot s miközben soraimat olvasod és a hangomat hallod, minden kérdésedre válaszolok. Hogy miért éppen Izland, ahol a boldogságtól a gondolatok körbe-körbe járnak? Mert távol a város zajától biztonságban vagy.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786158025102
  Kiadó
  Calendula Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  152
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  260 g/db
Webáruház készítés