Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekMieshelle Nagelschneider: Macskákkal suttogó - Miért teszik a macskák azt, amit tesznek - és hogyan vehetjük rá őket, hogy azt tegyék, amit mi akarunk?

-21%
Mieshelle Nagelschneider: Macskákkal suttogó - Miért teszik a macskák azt, amit tesznek - és hogyan vehetjük rá őket, hogy azt tegyék, amit mi akarunk?
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

A macskád a világ legédesebb élőlénye - lenne, ha nem kergetne nap nap után az őrületbe. Ha nem spriccelné tele a lakást. Ha nem a bútorokat használná kaparófának. Ha nem piszkítana következetesen az alomtálca mellé. Ha nem vetné magát rajtaütés-szerűen a kezedre vagy a lábadra, hogy aztán napokig borogathasd a sérüléseket, és nem rágna meg mindent, ami csak az útjába kerül, a pulóvertől a szobanövényig. A macskák még hírből sem ismerik a következetességet, és amúgy is képtelenség hatni rájuk, nem igaz?
Mieshelle Nagelschneider, a világ egyik legkiválóbb cicaszakértője most bebizonyítja, hogy tévedsz. Ismerd meg bundás kis barátod titokzatos és izgalmas világát, és hamarosan a legidegtépőbb magatartási problémákat is képes leszel megváltoztatni! Belefáradtál a hiábavaló fegyelmezésbe? Szeretnéd, hogy a cicád jobb étvággyal falatozzon, ne rezzenjen össze minden apró neszre, és a többi cirmossal is jól kijöjjön?
A Macskákkal suttogó nemcsak abban segít, hogy felfedezd kedvenced viselkedésének rejtett mozgatórugóit, de praktikus és működő tanácsokkal lát el, hogy a világ legédesebb élőlénye valóban egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessen - veled együtt.

Mieshelle Nagelschneider Amerika egyik legelismertebb és legkeresettebb macskaszakértője. Az általa alapított The Cat Behavior Clinic 1999 óta a világ minden tájáról fogadja a problémás cicák gazdáit, de még állatorvosok is fel szokták keresni megoldhatatlannak tűnő esetekkel. Mieshelle családjával és kilenc háziállatukkal - hat macskával, két kutyával és egy varánusszal - az Oregon állambeli Portlandban él.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155609510
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés