Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMihalec Gábor: Ketten együtt, magabiztosan - Párkapcsolat-építő kommunikáció

-22%
Mihalec Gábor: Ketten együtt, magabiztosan - Párkapcsolat-építő kommunikáció
2 600 Ft
Akció: 2 020 Ft2020
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A népszerű Gyűrű-kúra című könyv családterapeuta szerzője ezúttal a magabiztos viselkedés elsajátításának eszköztárába vezeti be az olvasót, különös figyelmet szentelve a párkapcsolati kommunikációs helyzeteknek.
A szakember óriási elméleti anyagból merít, ám nem elégszik meg ennyivel: az egyes fejezetek végén feladatok sora segít átültetni az olvasottakat a gyakorlatba, hogy minél rutinosabban, eredményesebben kezelhessük a mindennapokban felmerülő konfliktusokat.
"Hogyan lehetünk vájt fülűek a meghallgatásban, ügyesek a beszélgetésben, hitelesek a meggyőzésben, tisztaelvűek az érvelésben, szeretetet üzenők a vita feszültségei közepette is? Erre tanít ez a könyv. Aki veszi a fáradságot, és végigcsinálja az ajánlott gyakorlatokat a párjával, az kifinomult érzékenységgel és praktikus ügyességgel tudja kezelni a kritikus helyzeteket, konfliktusokat, mondhatni: a kommunikáció zsonglőrjévé válhat.
Ezt a könyvet lehet olvasgatni, elolvasni, de lehet élvezni is, befogadni, meríteni belőle minden elakadt kapcsolati helyzetünkben, egyszóval: használni. Szíves figyelmükbe ajánlva azt kívánom, hogy leljenek benne sok örömet, szerezzenek belőle életvezetési bölcsességet, hogy hétköznapjaikban több lehessen a megértés, a béke és a szeretet." (Prof. Dr. Bagdy Emőke)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155281044
  Kiadó
  Kulcslyuk Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés