Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMika Gizella: Kiálts rám! (LI)

-25%
Mika Gizella: Kiálts rám! (LI)
1 980 Ft
Akció: 1 490 Ft1490
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"A szereplők egyéni élethelyzetein keresztül bontakozik ki az akkori uralkodó osztály kritikájaként a társadalmi mondanivaló.
A legfontosabb számomra a címadó fogalom: Kiálts rám!
Mindannyiunk életében elérkezik, elérkezhet egy pont, mikor úgy érezzük, kicsúszott a lábunk alól a talaj, nem tudunk tovább megbirkózni a ránk zúduló mérhetetlen fájdalommal. Mikor összetörik a szív, elvesztjük az emberekbe vetett hitünket, súlyos betegség vagy szerelmi csalódás ér. Felőrli idegeinket a nyomor, a megalázottság.
Akkor úgy érezzük, nincs tovább, erőtlenné válunk és jön a végső megoldás gondolata, mely egy csapásra meghozza számunkra a megoldást. Ez az öngyilkosság gondolata.
Ilyenkor mindig KELL lenni egy belső hangnak, melyet meg KELL hallanunk.
Egy hang, mely visszatart - gyermek sírása, kinek szüksége van ránk, szerető férj vagy feleség, ki haza vár, anya, kinek jajkiáltása a szívünkig hatol. És akkor visszalépünk a szirtről.
Tudnunk kell megbocsátani, még a legszörnyűbb bűnöket is, mert a harag, a gyűlölet minket is maga alá temet, és soha nem találjuk meg a lelki békét. Csak egyvalaki van, ki egyazon kézzel osztja a jutalmat és a büntetést - ez a Jó Teremtő. Saját lelkiismeretünk megnyugtatására, iszonyú tetteinkre kereshetjük a mentségeket, de ítélkezni Ő fog fölöttünk." (A Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639660779
  Kiadó
  Révai Digitális Kiadó
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés