Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMike Dooley: Az Univerzum befolyásolása - Hogyan foghatod munkára 7 lépésben az élet csodáját?

-21%
Mike Dooley: Az Univerzum befolyásolása - Hogyan foghatod munkára 7 lépésben az élet csodáját?
3 290 Ft
Akció: 2 599 Ft2599
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Nem tudhatod, hogy az univerzum hol és mikor avatkozik az ügyeidbe - csak abban lehetsz biztos, hogy szerepet játszik az életedben. Szúrd hát le az útjelzőket, tedd meg az első lépéseket, élvezd az utazást, és készülj a lenyűgöző tapasztalásra!

Ha valóban megismered az univerzális törvények működését, végre valahára elkezdhetsz dolgozni velük. Konkrét instrukciókat tartalmazó könyvében Mike Dooley pontosan leírja, mit lehet, mit kell és mit nem szabad semmiképpen sem tenned ahhoz, hogy munkába fogd az univerzum és az élet csodáját. Az univerzum befolyásolása arról szól, hogyan használhatod a gondolat, a szó és a tett erejét annak a végtelen kegyelemnek a felszerszámozására, amely fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy kialakítsa számodra azt az életet, amelyre a legjobban vágysz.

Csak fel kell vonnod a vitorláidat, hadd dagassza őket az élet varázslatos szele. Meg kell tenned a magad kis lépéseit - mintegy jelképes erőfeszítésként -, hogy működésbe lendüljön az univerzum végtelen ereje is az érdekedben. S ha ez megtörténik, nem lesz határa, hogy mi mindent érhetsz el, tehetsz meg és mi mindenné válhatsz.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291410
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  239
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés