Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekUte Ehrhardt - Wilhelm Johnen: Mindennapi hazugságaink - Az igazság nem mindig a legjobb megoldás

-22%
Ute Ehrhardt - Wilhelm Johnen: Mindennapi hazugságaink - Az igazság nem mindig a legjobb megoldás
3 290 Ft
Akció: 2 560 Ft2560
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Senki nem vallaná be magától, hogy füllent. Mégis, minden nap megtesszük. A hazugsághoz való viszonyunk ugyanis leginkább tévképzeteken alapul.
Mindannyian hazudunk, ha nem akarunk megbántani mást, ha leplezni akarjuk érzéseinket, ha szeretnénk elfogadtatni magunkat. És mégis úgy gondoljuk, a hazugság romba dönti kapcsolatainkat, tönkreteszi életünket, öl, butít és nyomorba dönt. Ez a könyv másik oldaláról mutatja be a hazugságot.
Szembeszállva az általános elképzeléssel bebizonyítja, hogy a hazugság nem feltétlenül ördögien gonosz cselekedet. A humoros, elgondolkodtató példákon keresztül megtudhatjuk, hogy hazudni bizony emberi dolog. A szerzők rámutatnak, hogy a hazugság intellektuális és érzelmi csúcsteljesítmény, társadalmi életünk elengedhetetlen tartozéka. A valóság megfelelő hajlítgatása nélkül nem létezik tartós szerelem és boldogság. Az okos hazugság a mindennapi és az üzleti életben egyaránt előnyt jelent, jobb kapcsolatokat, szakmai sikert hoz. Könyvünk nem arra akarja rávenni az olvasót, hogy a hazugság a mindennapi élete részévé váljon, hogy azzal másoknak ártson.
Nem buzdítani akar, hanem segíteni abban, hogy könnyebben felismerjük a hazugságokat, azok jellemző jegyeit, sokkal könnyedebben vegyük őket, és jobban megértsük a működésüket. Ute Ehrhardt és Wilhelm Johnen pszichológusok, neves szaktekintélyek, hosszú ideje dolgoznak pszichoterapeutaként, tanácsadóként és szemináriumi előadóként. Fő területük a pozitív pszichológia.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334023
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  296
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  310 g/db
Webáruház készítés