Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMineko Iwasaki - Rande Brown: A gésák gésája

-25%
Mineko Iwasaki - Rande Brown: A gésák gésája
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Álarc vagy valóság? Kik ők? Örömlányok vagy művelt, az ősi japán művészetekben jártas nők, kiknek feladata a férfiak szórakoztatása, kiszolgálása. Akik szépségükkel és egész életükkel szolgálnak, de a szerelem számukra gyakran csak illúzió. Kik ők és miért vállalják ezt, a mi számunkra oly idegennek tűnő foglalkozást?

"Nehéz megmagyaráznom, kislányként miért határoztam el, hogy gésa legyek. Miért dönt úgy egy szüleit rajongásig szerető gyermek, hogy elhagyja őket? Erre próbálok magyarázatot adni." - Mineko Iwasaki.

Hosszú esztendők kellenek ahhoz, hogy elsajátítsa mindazt, amire egy gésának a háromszáz éves hagyomány szerint szüksége van. Megaláztatásokkal és büntetésekkel kell szembenéznie, de mindvégig az erő és elszántság hajtja, hogy kiváló táncos és országának leghíresebb gésája legyen.

Az álom beteljesült, Mineko több, mint egy évtizeden át Japán leghíresebb gésája volt. Szavaiból mély bölcsesség, és érzékenység csendül ki. Történetét abban a reményben írta meg, hogy az majd segít fellebbenteni a fátylat Japán kulturális történelmének misztikus és félreértelmezett világáról, mely a gésákat körüllengi." (A Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334368
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  383
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés