Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMira Kelley: Túl előző életeken - Regressziós gyakorlatok

-25%
Mira Kelley: Túl előző életeken - Regressziós gyakorlatok
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Láthatatlan sebek sokaságát hordozzuk lelkünkben, melyeknek gyökere túlmutat jelen életünk eseményein, s hogy gyógyulásra találjunk, előző életeinkhez kell fordulnunk segítségért. A regresszió egy olyan gyengéd és mégis átütő erejű eszköz, amelynek segítségével kapcsolatba kerülhetünk múltbeli énünkkel, s ráadásul ez a találkozás annyira megrendítő, hogy egész életünket, gondolkodásmódunkat átalakítja.
A regresszió során megtapasztalt életben mindig lesz egy, a mostani életünkkel közös motívum. A korábbi élet újraélésével lehetőségünk nyílik más szemszögből megvizsgálni az adott problémát, és más szemüvegen keresztül nézve megtalálni rá a megoldást. Ez a regressziós folyamatban rejlő erő: tágabbra nyitjuk látómezőnket, átfogóbban látjuk a különböző életek által festett képet. Ezáltal megértjük lelkünk ösvényének mögöttes, életeken átívelő célját. Ily módon járul hozzá az előző életek feltérképezése jelenünk testi-lelki meggyógyításához.

Ismerd meg és alkalmazd a regressziót, ezt a különleges és hatékony eszközt! Ez a könyv ehhez nyújt segítséget. Minden fejezetében konkrét gyakorlatokat találsz, melyeket te magad is kipróbálhatsz.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973652
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  296
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés