Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMolnár Ágnes: Csiporka és Bíborka barátokra talál

-25%
Molnár Ágnes: Csiporka és Bíborka barátokra talál
2 600 Ft
Akció: 1 950 Ft1950
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Ez a kötet a Csiporka, Bíborka és az Erdő Szelleme meseregény-színező folytatása.
Csiporka, a kis csíkos hasú bogár és Bíborka, a pillangólány kalandokban gazdag napjait mutatja be. Főhősei megismerkednek, összebarátkoznak a környezetükben élő kis erdei, mezei élőlényekkel, közben kölcsönös elfogadásra, toleranciára, figyelemre tanítják egymást és a kedves olvasókat. Mindezek mellett, hasonlóan az első részhez, alkalmat ad színezhető képeivel a kézügyesség, a kitartás, a koncentrált figyelem fejlesztésére is.

"Igyekezz, mert csak evés után mesélem el, hogy mit találtam ki! - kurjantotta vissza a levegőből Bíborka, aki már röppent is a hívogató virágfejek felé.
A magasban máskor bátortalanul mozgó Csiporka a vigasztalás sikerességén felbátorodva gondolkodás nélkül legurult a gombaszárról a fűszálak közé, és az üdezöld hajtásokat rágicsálva gyalogolt a rét széle felé. Mire odaért, mindketten teletömték a hasukat. Nem húzta egyikük sem az időt a legjobb falatok keresgélésével, hogy minél hamarabb kiderülhessen Bíborka terve.
- Libbenj mellém a fűbe, Bíborka! - kiáltott magasra emelve kerek buksiját a bogárka. - Már jóllaktam! Ugye te is? Most már elárulod, amit kigondoltál?
- El én! - huppant mellé a pille, barátnője türelmetlen kíváncsiságán nevetve. - Azt találtam ki, hogy járjuk be az erdő szélét, a rétet, és ismerkedjünk meg a lakóival!
- Hogy ez milyen okos gondolat! - álmélkodott a kis bogárlány.
- Így sok-sok barátra lelhetünk! Úgy vélem, bár még nem próbáltam, hogy nagyon jó lehet sokan összetartozni!" (részlet a könyvből)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155007927
  Kiadó
  Garbo Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  100
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés