Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMolnár Róbert: Ébresztő, Magyarország! - Egy politikus gondolatai a megjárt mélységekről, az ébredésről és hazánk áhított felemelkedéséről...

-21%
Molnár Róbert: Ébresztő, Magyarország! - Egy politikus gondolatai a megjárt mélységekről, az ébredésről és hazánk áhított felemelkedéséről...
2 480 Ft
Akció: 1 959 Ft1959
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

A szerző 1998 és 2002 között volt képviselője és jegyzője a Magyar Országgyűlésnek, majd -mint írja könyvében- Isten kiemelte a világi politikai elvakító reflektorfényéből és visszaküldte szülőfalujába, Kübekházára, amit akkor tragédiaként élt meg. Ma már tudja? Isten vonta ki ekkor a világi politika hangzavarából és a falu csendjében, "sötétjében", drámai mélységek közepette szólalt meg.
Élete "damaszkuszi útján", egy nem várt pillanatban találkozott Jézussal, és az apostolhoz hasonlóan ő is megkérdezte: "Mit cselekedjem, uram?"
Jelenleg harmadik ciklusát tölti szülőfaluja polgármesterként. Keresztény politikusként -ahová hívják- itthon és külföldön az ébredés, a helytállás és az odaszánt élet szükségességőr beszél. Így vall kötetében: "Ahhoz, hogy egy társadalomban markáns és mélyreható változások menjenek végbe, nem maradhatnak az emberek bűnnel megalkuvók. Kellenek olyan vezetők, akik gyökeresen másként gondolkodnak, és valóban kell egy igazi, őszinte, tiszta forradalom! Hiszem azonban, hogy a győztes forradalmat nem szavazófülkékben és nem gyilkos indulatokkal, egyik vagy másik oldalon hadra fogható pártkatonákkal, politikai fegyvertárakban fellelhető eszközökkel és lövedékekkel vívják, hanem hittel, imával, szeretettel, lelki fegyverzetekkel és keresztviseléssel: "Mert noha testben élünk, de nem test szerint vitézkedünk. Mert a mi vitézkedésünk fegyverei nem testiek..." (2. Kor. 10, 3-4.)"

A szerző 2011-ben "Egy politikus, akit rabul ejtett Isten" címmel megjelent könyvében, megdöbbentő vallomást tett a szenvedéseiről, a kilátástalanságban felragyogó reményről, ahogy leborult Isten előtt és ahogy Ő felemelte.
E kötet az előző (eddig négy kiadást megélt- könyv folytatása. Neves ajánlói szerint gyakorlatias, "életszagú", elgondolkodtató, olvasmányos, nem nélkülözi a humort, ugyanakkor komoly üzenetekkel is bír.
Igazán ébresztő! Ébresztő Magyarországnak és minden külhoni olvasójának!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630835961
  Kiadó
  Érted Magyarország Misszió
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  292
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés