Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMolnár Rita: Egy ágyban az árnyékoddal - Pokol vagy Mennyország? Párkapcsolati tipológia

-21%
Molnár Rita: Egy ágyban az árnyékoddal - Pokol vagy Mennyország? Párkapcsolati tipológia
2 500 Ft
Akció: 1 975 Ft1975
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

Párkapcsolat. Időtlen téma. Mindenkinek vagy volt, vagy van, vagy lesz, vagy szeretne. Ahogy az is örök kérdés: Összeillünk? Hogyan javíthatjuk a kapcsolatunkat? Hová tűnik a kezdeti vonzalom és harmónia? Visszahozhatom valahogyan? Egyáltalán mire is van nekem szükségem egy párkapcsolatban? Hogyan kell engem jól szeretni? Előbb-utóbb mindannyiunk fejében felbukkannak ezek a kérdések.

Igazi válaszokat akkor kapunk, ha ismerjük önmagunkat és a párunkat is. A szerzőnő "A tükör" című, nagy sikert aratott első kötetéből már jól ismert személyiségelemző módszert hívja segítségül. Vidám és szórakoztató leírásaival magabiztosan vezeti végig olvasóit az önismeret sűrű erdejében, ugyanakkor a könyvlapokon időnként felbukkanó, emlékeket, érzéseket idéző verssorai egy másik, lírikus világba is bepillantást engednek...

Mit jelent az árnyékkapcsolat? Miért nem értem a másikat és ő miért nem ért engem? Hol húzódnak közöttünk a háborús övezetek fizikai, érzelmi és intellektuális szinten? Mit tanít a párunk nekünk és mi hogyan segíthetjük Őt a fejlődés útján? Párkapcsolat a megértéstől a megoldásig.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911649
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  280
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés