Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekN. K. Jemisin: Az ötödik évszak

-25%
N. K. Jemisin: Az ötödik évszak
3 580 Ft
Akció: 2 690 Ft2690
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Három szörnyű dolog történik egyetlen nap leforgása alatt.
A szürke kisvárosi életet élő Essun arra tér haza, hogy férje brutális módon végzett a kisfiukkal, majd elmenekült és erőszakkal magával vitte a lányukat.
Eközben a hatalmas Sanze - az egész világot befolyásoló birodalom, aminek találmányai évezredek óta a civilizáció alapjait képezik - összedől, mert teljes lakossága egy őrült bosszújának áldozatául esik.
S végül, a Rezdületlenként ismert kontinens szívében egy óriási, vöröslő repedés keletkezik, és az általa kiokádott hamu elsötétíti az eget. Egyesek szerint évekre. Mások szerint évszázadokra.
Ebben a haldokló és halálos világban Essun mindent meg fog tenni, hogy megmentse a lányát, és bosszút álljon a férjén. Az utolsó tartalékaiból tengődő, napfény, ivóvíz és művelhető termőföld nélkül maradt Rezdületlenben pedig kitörni készül a háború. Egy végső, nagy leszámolás a nemzetek közt, amit nem a hatalomért vagy a földért vívnak majd, hanem a túléléshez szükséges alapvető forrásokért.
Essunt viszont nem érdekli, hogy az ismert világ összeomlik körülötte: ő maga fogja puszta kézzel elpusztítani, ha ezt kell tennie a lánya megmentéséért.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634191063
  Kiadó
  Agave Könyvek
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  368
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés