Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNagy Bandó András: A Varázspadlás lakói - CD-melléklet: a mesét elmondja a szerző*

-25%
Nagy Bandó András: A Varázspadlás lakói - CD-melléklet: a mesét elmondja a szerző*
2 500 Ft
Akció: 1 875 Ft1875
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Orfű szomszédságában Magyarhertelenden nyílt meg a mackók és más játék babák birodalma, a Varázspadlás. Unokámmal, Hannával, és két kis barátjával, Bálinttal és Bencével mi is megismerkedtünk lakóival. Zizi néne kalauzolt bennünket. Hazaérve verses mesébe írtam a macik történetét. Ahogy Micimackó és barátai életét Róbert Gida otthonában, az itt lakó mackókét és barátaikét Zizi néne padlásán ismerhetjük meg.
A történet meseszerűen folytatódott: ennek a mesekönyvnek híre ment, így aztán a Varázspadlás októbertől Pécsre, a Király utcában költözik. Ziz néne kis lakói búcsút intenek, és költöznek.
Első verses mesémet ajánlom óvodáskorúaknak, kisiskolásoknak, de a hajdan mackókat dédelgető szüleiknek és nagyszüleiknek is. Közben megszületett, és 2012. október elején, valószínűleg a pécsi Varázspadláson mutatom be Antal Tamás álomszép illusztrációival "A Hangya banda nagy kalandja" című verses mesémet. Mindkét mesét fölolvastam, rögzítettük, a kötetek CD-mellékletén meghallgathatók." (Nagy Bandó András)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639880221
  Kiadó
  Szamárfül Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  48
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés