Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNagy Bandó András: Bandó mondókák - Versek gyerekeknek és szüleiknek *

-20%
Nagy Bandó András: Bandó mondókák - Versek gyerekeknek és szüleiknek *
3 000 Ft
Akció: 2 400 Ft2400
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Unokám rajong a Bandó mondókákért. Mi csak Bandókáknak hívjuk. Karnagy vagyok, s a verseidet dalolva olvasom. Így lett a Mondd el!-ből gyermekkari mű.

Fiaim verseidet hallgatják esti meseként. Gyakran olvasok nekik Weöres Sándortól. Eddig azt hittem, hogy a Róka, rege, rókára tett reakció jelenti a magas tetszési indexet, de tegnap óta tudom, hogy nem. A Vakondokot tízszer kellett elolvasnom, a kisfiam hangosan kacagott, s ma már kívülről idézgettek.

Teljesen le vagyok nyűgözve a könyveidtől. 8 éves unokám nem szeret olvasni, de amikor ezeket a verseket felolvastam neki, egyből ritmusosan kántált velem.

A művészet egy hídként köti össze az előadót és a közönséget. Te egy gyönyörű szivárványhídon adtad át a verseidet. Német ajkú férjem nem ért magyarul, de mondókáidat hallgatva a magyar nyelv szerelmese lett.

Köszönöm azt az órát, amellyel megajándékozott bennünket. Örömmel hallgattuk verseit, amelyek játékossága, ritmikája elbűvölte gyermekeinket és minket, a szüleiket is. Lenyűgözött az az erő, hit és meggyőződés, amivel munkáját, életét végzi, vezeti. Műsora alatt Pál apostolra gondoltam, aki a meggyőző erejével, szónoki képességével magával ragadta környezetét, de ennek igazi értelmét csak megtérése után kamatoztathatta. Akkortól fogva tudta használni értelmesen és értékesen az Istentől kapott képességét. Önt ennyiben hasonlítanám hozzá.

Bandó verseit logopédusok, színjátszó körök, iskolák és óvodák, a Színművészeti Egyetem, és a Magyar Televízió híradósai is "használják" beszédtechnika óráikon. Ebben a kötetben ritmussal, dallammal és nyelvtörő sorokkal megírt mondókák olvashatók. A kötethez szekszárdi és pécsi iskolás gyerekek rajzolnak, s remélhető, hogy műveik különleges ragyogásukkal teszik széppé a nyelvtörő verseket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639880108
  Kiadó
  Szamárfül Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  120
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés