Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNagy Zopán: Kétségek / Kökény-kék kőkulcs

-25%
Nagy Zopán: Kétségek / Kökény-kék kőkulcs
1 875 Ft
Akció: 1 410 Ft1410
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Két könyv egy kötetben, melynek anyaga a szerző többéves belső párbeszédéből, illetve művei 10-15 évet átfogó válogatásából áll össze.

A Kétségek című kötetben vers, kispróza, napló, álomfeltárás egyaránt található, de a szerzőre jellemző hommage-típusú darabok is meghatározzák a mű szerkezetét, tehát a kiemelkedő elődök tisztelete ismét fontos szerepet játszik az összeállításban.

A másik, Kökény-kék kőkulcs címet viselő könyv a külső-belső világokat feltáró, a szimultán történetekben változatosan lüktető, réteges és gyakran metanyelvi beállítottságú írásfolyam: James Joyce hősének sajátos rezgéseit keresi, alakítja át. A szerző egyféle "szellemi alteregóként" bújik Finnegan gondolataiba, mesés képzelgéseibe és valóságos én-kereséseibe.

A kötetet Bálint Ádám képzőművész rajzai teszik teljessé. Néhány darabjuk "újra-megtalált", átdolgozott, átértelmezett formában jelenik meg. De új művek is létrejöttek a két alkotó együttgondolkodásai során, mely lelki rajzolatok érzékenyített kapcsolatot létesítenek a különféle szövegekkel.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789637596827
  Kiadó
  Magyar Műhely Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  152
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés