Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNagykutasi Viktor: Több mint kert - Növénygondozás kertben, lakásban, balkonon

-21%
Nagykutasi Viktor: Több mint kert - Növénygondozás kertben, lakásban, balkonon
3 500 Ft
Akció: 2 765 Ft2765
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

A kertészkedés, a növények ápolása kint a szabadban és a lakásban a szabadidő eltöltésének egyik kellemes módja, kitűnő kikapcsolódás. Akkor lehet eredményes és örömmel teli, ha hozzáértően, szakszerűen végezzük a munkánkat.

A legtöbb ember nem végzett kertész, éppen ezért nagyon fontos, hogy megismerje azokat a fogásokat, műveleteket, amelyek segítségével szépen díszlenek a kert növényei, bőségesen hozzák virágaikat a fák, a bokrok, az évelők, az egy- és kétnyáriak.

Szakszerű munkával gyümölcstermő növényeinkről rendszeresen jut finom, zamatos, ízletes termés a család minden tagjának, befőzni és tárolni is lehet belőlük. Mindez csak akkor, ha tudjuk, mit és hogyan kell tennünk.

Nil nocere, avagy ne árts! Ez a legfontosabb jó tanács, amit Hippokratész az orvosok lelkére kötött, és ennél tömörebben a növényeinkkel való törődés iránymutató szabálya sem fogalmazható meg: ápoljuk, de ne gondolkozzuk agyon növényeinket!

A könyv elkészítésében nagy segítségemre van a közel 20 éves, kertbarátkörökben szerzett tapasztalatom, ahol rengeteg kérdéssel és még több hasznos előadással találkozom, nem utolsósorban pedig a mindennapi gyakorlatból vagy épp az olvasói kérdésekből tudok meríteni. Mindezt szeretném Önökkel megosztani annak reményében, hogy egész évben szívesen olvassák és hasznosítják a tanácsokat. Segítségükre szeretnék lenni, hogy kertjük, szobanövényeik ápolása minél könnyebb, egyszerűbb legyen, és sok örömet okozzon az év minden szakában.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638992222
  Kiadó
  Lapcom Zrt.
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  150
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés