Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNasira Güzelik: Intrika és erotika - Szulejmán asszonya 2.

-25%
Nasira Güzelik: Intrika és erotika - Szulejmán asszonya 2.
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Hürrem, aki a leánya, Mihrimah esküvőjén idézi föl két évtized könnyekkel, szenvedéssel, anyai boldogsággal és szenvedélyes szerelemmel kísért történetét, új célt tűz maga elé: kivívja a hárem tiszteletét, és eléri, hogy a palota, sőt az egész világ megbecsülje, és fölnézzen rá. Kemény páncéllal kell fölvérteznie lelkét, hiszen immár nem csupán önmagát kell megvédenie a belső intrikáktól, hanem a gyermekeit is, és őriznie kell Szulejmán szerelmét, akit az asszony rosszakarói újra meg újra kísértésbe hoznak.
Hatice nőül megy a nagyvezírré kinevezetett tehetséges, ámde számító Ibrahimhoz, aki Hürrem ádáz ellensége, ezért rá aligha számíthat többé. Új szövetségest kell hát keresnie. A janicsárlázadás idején Sebold von Pibrach menti meg az álruhás asszony életét a piacon. A Magyarországról elhurcolt férfi egyre fontosabb szerepet tölt be tolmácsként és történetíróként a császári udvarban, s a magyar férfihoz fűződő barátsága révén Hürremnek eszébe jut a Borbálának tett ígérete, hogy megkeresi a kisfiát…
Mindeközben Szulejmán arra készül, hogy az Oszmán Birodalom a területeihez csatoljon, és uralma alá hajtson minden olyan földet, amelyet a Habsburgok és a pápa birtokol. Ehhez először Budának kell behódolnia.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633106730
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  200
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés