Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNeale Donald Walsch: A teljes beszélgetések Istennel

-25%
Neale Donald Walsch: A teljes beszélgetések Istennel
5 490 Ft
Akció: 4 120 Ft4120
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Milliók szólnak elismerően a Beszélgetések Istennel sorozatról, amelyet közel negyven nyelvre fordítottak le. A sorozat egy szent beszélgetés szó szerinti leírása, amelyet a szerző Istennel folytatott, az Ő oldalán. Kilenc könyv majd háromezer oldalát tölti meg, s az emberi élet valamennyi aspektusát érinti. Felveti a legtöbb kérdést, amelyeket időről időre fel szoktunk tenni életről és szeretetről, hivatásról és elhivatottságról, emberekről és kapcsolatokról, jóról és gonoszról, bűnről és bűntudatról, megbocsátásról és megváltásról, az Istenhez és a pokolhoz vezető útról: mindenről. Megvizsgálja a kézzelfoghatót és az elvontat, a láthatót és a láthatatlant, az igazságot és a hazugságot. Főként azoknak ajánlott, akiket nem elégítenek ki a hagyományos vallások válaszai.
Beszélgetések Istennel - Első könyv: Szokatlan párbeszéd
Amikor Neale Donald Walsch úgy érezte, élete kudarcba fullad, levelet írt Istennek. Fájdalmát egyetlen szemrehányó kérdésben lehetne összesűríteni: "Mivel érdemeltem ki ezt a nyomorúságos életet?". Isten nem postafordultával válaszolt, hanem azon nyomban! Walsch mérhetetlen megrökönyödésére, a toll magától kezdett mozogni, neki csak követnie kellett a sugallatot... Így jött létre a beszélgetés, amelynek első kötete főként személyes kérdéseket tárgyal, az egyén életének kihívásaival és lehetőségeivel foglalkozik: érzelmi kapcsolatokkal, a megfelelő állás megtalálásával, pénzkezeléssel, valamint hogy miként építhetjük be Isten mérhetetlen energiáit a mindennapi életünkbe. Beavat a szimbolikus gondolkodásba, az összefüggések érzékelésébe, és világossá teszi, hogy bármi történik is velünk, azt mind mi magunk hívjuk életre.
Beszélgetések Istennel - Második könyv: További párbeszéd
A második könyvben Isten átfogóbb betekintést nyújt világunkba; a Föld egészét érintő témákat tárgyalja, és azokat a kihívásokat, amelyekkel egész bolygónknak szembe kell néznie. Oktatási, politikai, gazdasági és teológiai forradalmat javasol, s egyebek mellett megismertet az emberi szexualitás isteni megközelítésével is. Néhol kissé kényelmetlen, kicsit mintha meg is rázná a vállunkat. Felébreszt és cselekvésre ösztönöz: "Csak ragaszkodjatok a nyugtalansághoz! Kapaszkodjatok meg, ha a csónakot dobálni kezdi a tenger. Aztán éljetek a felvázolt új gondolatrendszer szerint - vagy még jobb, ha a saját megélt életetek példáján és csodáin keresztül magatok teremtitek meg."
Beszélgetések Istennel - Harmadik könyv: A párbeszéd folytatódik
A harmadik könyv a legnagyobb kihívásokkal foglalkozik, amelyekkel az ember szembesülhet. Más síkokkal és dimenziókkal ismertet meg, feltárja a legmagasabb rendű igazságokat, valamint a lélek kihívásait és lehetőségeit. Felszínre hozza a bennünk rejlő örök tudást, hogy eldönthessük, mit szeretnénk valóra váltani a rendelkezésünkre álló végtelen lehetőségek tárházából.

 • Átlagos értékelés
  51
  1
  Steinerbrunner Zsolt
  2014.10.16 11:09
  A net-en találtam "véletlenül" az ebből készült filmet. Annyira megfogott, hogy meg kellett venni ezt a könyvet. Azóta már vettem még egyet, így a feleségemnek és nekem is van.

  Szuper könyv. Olyan igazságokat tartalmaz, ami egy jobb világ létrehozásában nélkülözhetetlen, illetve egy jobb élet megteremtésében alapmű mindenki számára. Többet ér számomra, mint bármely könyv, amit eddig vettem ebben a témában.

  Megváltoztatja az életed, ha elolvasod. Bár sok oldal, de megéri elolvasni.

  Szép napot Mindenkinek és Köszönet az oldal üzemeltetőinek, hogy ilyen kedvező áron biztosítják a könyvet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291755
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  864
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  510 g/db
Webáruház készítés