Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNick Vujicic - Kanae Vujicic: Szerelem korlátok nélkül - Egy rendkívüli történet a mindent legyőző, igaz szerelemről

-20%
Nick Vujicic - Kanae Vujicic: Szerelem korlátok nélkül - Egy rendkívüli történet a mindent legyőző, igaz szerelemről
3 699 Ft
Akció: 2 950 Ft2950
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Annak ellenére, hogy Nick Vujicic karok és lábak nélkül született, nagyon is boldog életet él. Igaz, ez nem volt mindig így: kamaszkorát végigkísérték a szerelmi csalódások, és egy sikertelen kapcsolatnak is részese volt, így húszas évei közepére erős meggyőződésévé vált, hogy soha nem talál majd olyan nőt, aki képes lesz szeretni őt, és akivel megoszthatja az életét.

Aztán Nick találkozott Kanaéval, és minden megváltozott. Kapcsolatuk ugyan nem indult zökkenőmentesen, hiszen a kölcsönös vonzalom ellenére sok akadályt kellett legyőzniük, míg végül eggyé válhattak a házasságban.

Ebben a könyvben Nick és Kanae megismerkedésük kalandos történetéről mesélnek, valamint arról, hogyan szerettek egymásba. A Szerelem korlátok nélkül sok pár számára hathat ösztönzőleg, hiszen betekintést nyújt a pár mindennapjaiba: jegyességük időszakába, házasságuk első éveibe és szülővé válásuk folyamatába.

A könyv mindenekelőtt annak bizonyítéka, hogy ha egy kapcsolat középpontjában a hit áll, akkor minden akadály legyőzhető.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155463792
  Kiadó
  Studium Plusz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés